Follow

Hi.

Welcome to my blog. I document my memories, outfits, travels and beauty favorites here. Explore around and feel free to contact me!                   

Comfort and motivation

Comfort and motivation

I'm not the person who makes tons of resolutions at the beginning of a new year. However, I do love to set certain goals and I create a to do list every night for the following day. Goals have to be bold and take effort, but with to do lists it's different: in order for them to be efficient, you should not overestimate yourself, because if you can tick only a few boxes at the end of each day, it's bound to make you feel like you have failed yourself. For example, today's list consisted of these things: 
Work out; read "Tools of Titans" by Tim Ferriss; learn about marketing; call home; write this blog post; make some good food.

All these activities make me better in different ways and the feeling when you can tick them off is a good way to end the night. Writing about my biggest goals for this year turned out to be quite difficult, because for some reason this feels like the most personal thing I could ever write about. But I promise that I will talk about them the moment I have achieved the first one of them.

On the pictures, I'm wearing the comfiest clothes from my wardrobe (or actually, from my collapsing tower of stuff). It doesn't matter how much I like to dress up, because the days when I dress down are almost always the best. Coffee lover like I am, that top is perfect for me and the whole beanie-scarf combo is just so snuggly that I'd want to wear it to bed too. And if I should choose only one pair of footwear to wear for a year, they would be my beloved Nike Roshes.

P.S. Don't worry, Granny, I buttoned my coat up after taking these shots!

Beanie: New Look

Coat: Topshop

Leggings: River Island

Top: Hollister

Checked shirt: Zara

Shoes: Nike

Photography: Oliver Tomson

Ma pole viimastel aastatel olnud tubli uusaastalubaduste tegija. Sellele vaatamata meeldib mulle endale suuri eesmärke seada ning iga õhtu ka väikeseid nimekirju koostada, milles toon välja asjad, mida järgneval päeval korda tahaksin saata. Eesmärgid peavad minu puhul olema suured, aga nimekirjadega on asi just vastupidi. Selleks, et need oleksid kasulikud, ei tohiks end ülehinnata. Kui igapäevased ülesanded on ulmelised, siis on võimatu kõik linnukesed kirja saada ning päeva lõpus võib endas pettuda. Mu tänane nimekiri koosnes näiteks sellistest tegevustest:
Teha trenni; lugeda Tim Ferrissi raamatut "Tools of Titans"; õppida turunduse kohta; helistada koju; kirjutada valmis see blogipostitus; teha midagi head süüa.

Kõik need tegevused muudavad mind mingis mõttes paremaks ja on minu jaoks kasulikud. Tunne, et saad kõikide päevaste eesmärkide taha linnukese panna, on enne magamaminekut eriti mõnus. Tahtsin kirjutada ka minu suurematest aastaeesmärkidest, aga millegipärast ei hakanud sulg üldse jooksma. Liiga isiklik teema veel võib-olla. Aga luban, et kui esimene eesmärk saavutatud on, siis kirjutan neist kõigist pikemalt. 

Piltidel kannan ma kõige mugavamaid riideid enda garderoobist (või pigem asjade hunnikust). Olgugi, et mulle meeldivad väga õhtud, kus saab end ilusti riidesse panna, on n-ö tossuga ringikõndimise päevad kõige mõnusamad. Kuna olen kohviga kõige suurem sõber, siis see pluus on küll vaieldamatu lemmik mul ja beanie-salli kombo on lihtsalt nii mõnus, et võiks nendega  kas või magada. Mu kõige lemmikum osa sellest outfitist on aga siiski Nike Roshe'd, mida võiks vabalt maailmalõpuni kanda, sest need on uskumatult mugavad.

P.S. Mamma, ära muretse, panin mantlihõlmad pärast pildistamist ikka korralikult kinni!

January faves

January faves

London vs. Paris

London vs. Paris