Follow

Hi.

Welcome to my blog. I document my memories, outfits, travels and beauty favorites here. Explore around and feel free to contact me!                   

January faves

January faves

Shooting outfit posts has been a bit tricky this past week, because it's been raining and the weather is just gray and sad to be honest. So I thought that I would put together a little January favorites post. I have been thinking a lot about minimalism and how we don't actually need most of the stuff we buy. However, I think I've come to a stage where I accept that buying little things for yourself or someone else can actually make you feel good and bring you joy. It's just that you can't expect for that feeling to last for a long time and you can't hoard stuff which you don't appreciate. If I'm having a really horrible day, I like to go in town and get myself a little treat to cheer myself up. It could be whatever, some good ice cream, a new eyeliner or a deliciously smelling body scrub. My mom just bought herself some cashmere Ted Baker socks (she never spends money on stuff like this) and she said that she just needed them in her life. I get that. It feels good to occasionally treat yourself and that's okay. You are allowed to be selfish in that sense. You don't need to justify yourself. So if you're feeling like you need some pretty stuff in your life, go ahead and give yourself a little present, because you probably truly deserve it :) 

Urban Decay Naked 2 Palette

Joik Särav vaarika kehakoorija

Wella Professionals Luxe Oil Reconstructive Elixir

Dove Pure Care Dry Oil conditioner

Real Techniques miracle complexion sponge

MUA Luxe Glow Beam liquid highlight cushion

Max Factor False Lash Epic

Haruki Murakami - Norwegian Wood

Primark sunglasses, Topshop pin, Hemtex gold mirrored box

Outfit poste on natuke keeruline olnud viimasel nädalal pildistada, kuna ilm on olnud hall ja vihmane. Niisiis mõtlesin lauale panna hoopis jaanuarikuu lemmikud, mis mulle rõõmu on valmistanud. Olen mõelnud tegelikult palju minimalismile ning sellele, et me tegelikult ei vaja enamikku asjadest, mida kokku ostame. Julgen aga öelda, et väikeste kingituste tegemine nii iseendale kui teistele tekitab kindlasti positiivse tunde, kuid ei saa eeldada, et see tunne kestab pikemat aega ning tekib iga kord sama tugevalt. Kui mul on väga halb päev, siis mulle meeldib minna linna ja endale midagi ilusat lubada. See võib olla väga väike asi, näiteks hea jäätis, uus lainer või mõnus kehakoorija. Mu ema ostis just endale eriti ilusad Ted Bakeri sokid (asi, millele ta tavaliselt kindlasti raha ei kuluta) ning ütles, et ta lihtsalt vajas neid enda ellu. Ma saan sellest täielikult aru. Mõnikord on nii hea endale midagi toredat osta. On täiesti okei mõelda enda peale ja õigustada pole end küll vaja. Nii et kui tunned, et tahaksid nii väga midagi ilusat, siis lase käia ja tee endale väike kingitus, sest tõenäoliselt väärid sa seda väga :)

Prim and proper

Prim and proper

Comfort and motivation

Comfort and motivation