Follow

Hi.

Welcome to my blog. I document my memories, outfits, travels and beauty favorites here. Explore around and feel free to contact me!                   

Prim and proper

Prim and proper

I'm in love with flared sleeves, loafers and fishnets just like the rest of the blogger population. Dancing to Florence and the Machine and waving your arms around like a crazy jellyfish seems much more elegant when you have all of that extra fabric around your wrists. Plus, catching a taxi could easily be turned into a photo op. 
The loafers I'm wearing seemed super comfortable at first and you can't really tell that they cost me 5 pounds, but man, they felt like they had razor blades hidden inside them somewhere. I guess that's what you get for being a cheapskate regarding footwear. Anyway, let's get that image out of our heads and move on. The pictures are taken on our little terrace.
As I haven't posted anything recently, this is what I have been up to recently... Well, my childhood dream came true, as insane as it sounds - I got to see Daniel Radcliffe in Tom Stoppard's play in London. I'm one of the biggest Potterheads I know and years ago the bare thought that I could see Dan in real life, seemed riddikulus(!). I was like a kid in a candy shop and looked forward to seeing the play for ages, and I realised how many amazing possibilities London can offer when you know where to look. Another unbelievable thing is that I started working as a Marketing Assistant in a great company, so one of my goals of 2017 has already become real! I have learned a lot about marketing and PR in general and I feel like my career is developing in the right direction. You can't believe how happy this makes me. I have been looking for something like this since September and it finally happened. I have also been planning a trip for my mom and sister, who are coming to visit me in just ten days and in a month I'm going to spend a few days in Berlin with Oliver's family. Home is making its way to me and I'm so grateful for that. 


Thank you for reading my blog, it really means a lot to me!

Olen ülepeakaela ära armunud laiadesse varrukatesse, vanaisakingadesse ja võrksukkadesse, mis kõlab nagu kõige veidram kombo üldse. Mõelge, kuivõrd palju elegantsem on Florence and the Machine'i kuulates kätega ringi vehkida ja tunda end nagu üks väike millimallikas lendlevate käistega! Samuti on takso peatamine eriti stiilne ja sellest võiks saada lausa moeajakirja pildiseeria. 
Need mokassiinkingad tundusid alguses väga mugavad ja nägid palju kallimad välja, kui nad tegelikult olid, aga kahjuks oli iga sekund nendega kõndides puhas piin. Ma pole siiamaani õppinud, et jalanõud on üks vähestest asjadest, mille pealt kokku hoida ei tohiks. Selle postituse pildid on tehtud meie väiksel rõdul. 
 

Ma pole tükk aega jõudnud midagi postitada, aga vahepeal on juhtunud nii mõndagi. Ma ei suuda seda ise ka uskuda, aga täitus mu aastatetagune unistus, nimelt nägin ma Daniel Radcliffe'i Tom Stoppardi näidendis Londonis. Olen üks suurimaid potterifänne üldse olnud ning ma ei oleks kunagi selle peale tulnud, et Danieli live'is näen. Teatrist koju minnes sain aru, kui erilisi võimalusi London võib pakkuda ning valik on hoomamatu.

Järgmine imetore asi, mis juhtunud on, on see, et alustasin tööd turundusassistendina ühes väikses ja lahedas firmas. Seega on üks mu selle aasta eesmärkidest juba täide läinud! Olen turunduse ja avalike suhete kohta viimase kuuga ääretult palju õppinud ning tunnen, et liigun õiges suunas. See teeb mu ääretult õnnelikuks, kuna ma olen selles vallas tööd otsinud alates septembrist ning see pole lihtne olnud, kuid lõpuks ometi sain jala ukse vahele. Lisaks olen vahepeal planeerinud oma ema ja õega reisi, nad tulevad mulle külla ning seda ei suuda ma ära oodata. Reisilaine aga jätkub, kuna aprillis lähme Oliveriga Berliini, et saada kokku tema perega. Kodu tuleb lausa ise minu juurde ning olen selle eest väga tänulik, kahju ainult, et kogu pere tulla ei saa.

Suur aitäh mu blogi lugemast, see tähendab mulle väga palju!

 

Top, loafers, fishnets: Primark

Jeans: River Island Molly Jeans

Choker: Zara

Star earring: Topshop

Small hoop earrings: My mom's

Watch: Guess

Photography: Oliver Tomson

Color bomb

Color bomb

January faves

January faves